Lymf-it

Svensk klassisk massage med Deep Tissue/Triggerpoint behandling


Fördelar med klassisk massage:
- minskar stress eftersom vid massage frigörs må-bra-hormonet Oxytocin.
- ökar blodcirkulation som mjuknar upp muskler och vävnad
- stärker immunförsvaret genom att öka antalet vita blodkroppar
-förebygger och lindrar spänningar
-smärtlindrande eftersom musklerna blir smidiga och elastiska
- lindrar kronisk värk och smärta
-efter träningspass kan massage förhindra träningsvärk och ge snabbare återhämtning

Jag strävar efter att ge dig en individuell behandling som passar just dina behov och problem. Därför behöver en delkroppsmassage inte nödvändigtvis vara en ryggmassage - om du har tex smärta i knäna så fokuserar vi på detta område.

Vid behov behandlar jag också triggerpunkter och bindväven (även kallas för Fascia eller Deep Tissue) samt visar dig stretchövningar som du kan göra hemma för att lindra din värk.


 En massagebehandling kan alltså ser väldigt olika ut och kan innehålla allt mellan mjuka strykningar om du är ute efter en avslappningsmassage eller töjningar av förkortade muskler och bindväven (så kallad Myofascial Release) som kan även göra lite ont just då. 

 Men du ska aldrig behöva ligga på massagebänken och spänner dig eftersom behandlingen känns smärtsamt och du tror att "det ska nog vara så". Återkoppling mellan kund och massör samt att prata om hur det känns i kroppen under en behandling är sååå viktigt för att uppnå bra resultat! 
 Priser och praktisk info hittar du längre ner på sidan :-) 

Lymf-it

Praktisk info svensk klassisk massage för människa/pris

Jag kommer till dig och behandlar dig hemma eller varför inte på jobbet? Det är ett bekvämt alternativ att få massage då det inte krävs några ansträngningar för att resa. Så sparar du tid och ork och kan bara slappna av i hemmamiljön.
Det finns vissa krav för att jag som ensam massör ska kunna utföra massagen på bästa sätt: Jag behöver tillgång till ett lugnt, lagom varmt och städat utrymme där jag kan placera min portabla massagebänk och har tillräckligt med plats att röra mig fritt runt omkring (minimum 2x2 meter).
Jag tar med mig min portabla massagebänk samt handdukar och desinficering.

Efter massagen känner du dig väldigt avslappnad. Men kom ihåg att dricka extra mycket vatten efter behandlingen.Delkroppsmassage tex rygg tar ca 45 minuter och kostar 500kr. 
Helkroppsmassage tar ca 75 minuter och kostar 800kr.
Priset gäller utkörning i Markaryd med omnejd. Annars tillkommer en körersättning på 45kr/mil. Betalningen sker helst via Swish. Jag är godkänd för F-skatt.

Om du känner att du är i behov av massage men inte har råd - hör av dig. Vi kan säkert lösa det!

Observera: vid cellgiftsbehandling, obehandlat hjärtproblem, akut inflammation eller pågående infektion med feber ska man inte få massage. 

Kontakta mig om du vill boka eller har fler frågor!

  


Email


lymfit@pm.me

Mobil

Sonja 076 307 36 02

Godkänd för F-skatt