Lymf-it

Lymfmassage för människa:

Upplever du att du.... 


... har ödem eller svullnader?
... har celluliter, lipödem eller blåmärken?
... har domningar och värk?
... får återkommande förkylningar, huvudvärk eller migrän?
... känner dig ofta öm eller stel, trött eller hängig?
... har fibromyalgi eller fibroser?
... har färska eller gamla ärr som stör dig?
... har lymfödem?
... har sömnsvårigheter, restless legs eller yrsel?
... har problem med magsmältningen?

Då har du kanske lymfstopp. Lymfmassage är en mild terapi som används för att förbättra cirkulationen och öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan. Med hjälp av strykningar, mjuka grepp och skakningar skapar behandlingen en pump- och sugeffekt i vävnaderna och sätter igång lymfflödet.

 Priser och praktisk info hittar du längre ner på sidan :-) 

Lymf-it

Praktisk info lymfmassage för människa med hembesök/pris

Jag kommer till dig och behandlar dig hemma eller varför inte på jobbet? Det är ett bekvämt alternativ att få massage då det inte krävs några ansträngningar för att resa. Så sparar du tid och ork och kan bara slappna av i hemmamiljön.
Det finns vissa krav för att jag som ensam massör ska kunna utföra massagen på bästa sätt: Jag behöver tillgång till ett lugnt, lagom varmt och städat utrymme där jag kan placera min portabla massagebänk och har tillräckligt med plats att röra mig fritt runt omkring (minimum 2x2 meter).
Jag tar med mig min portabla massagebänk samt handdukar och desinficering. Sedan ger jag också egenvårdsinstruktioner och tipsar om örter som stödjer lymfsystemet och främjar utrensningen.

Efter massagen kan du känna dig väldigt avslappnad men trött och kissnödig. Urinen kan också vara mer illaluktande pga utrensningen. Drick extra mycket vatten några dagar efter behandlingen.

Man brukar rekommendera täta behandlingar i början (1 gång per vecka under 3-4 veckor). Har man sedan fått fart på lymfsystemet räcker det med 4-8 veckors mellanrum för att underhålla och ha koll på lymfcirkulationen.

Lymfmassagen tar ungefär 70-80 minuter och kostar 600kr.
Priset gäller utkörning i Markaryd med omnejd. Annars tillkommer en körersättning på 45kr/mil. Betalningen sker helst via Swish. Jag är godkänd för F-skatt.

Om du känner att du är i behov av lymfmassage med inte har råd - hör av dig. Vi kan säkert lösa det!

Observera: vid cellgiftsbehandling, obehandlat hjärtproblem, akut inflammation eller pågående infektion med feber ska man inte få lymfmassage. Däremot passar denna massagebehandling även gravida (mellan 12e och 28e graviditetsvecka) och ammande kvinnor.

Egenvård/länkar


Jag lämnar ut egenvårdsinstruktioner efter första behandlingen. Här kan du se vilka lymfstationer du kan massera själv genom att stryka mot stationerna.
 
Här finns en bra instruktionsvideo på Youtube:

 

 

 Stimulera lymfsystemet hemma! (youtube.com) Om du är i behov av stödstrumpor, kompressions-stay-ups eller -leggings hittar du dem t.ex. här:

 Strumpor, Stödstrumpor och Kompression - Sannas

 Graderade kompressionsstrumpor | Stödstrumpbyxor | Elastiska strumbyxor | Solidea

 Produkter – mariaivars

 Stay Ups - Englavingar Lymfhälsa & Friskvård

 
Leggings - Stödstrumporshop.se (stodstrumporshop.se)Mycket bra info om lymfsystemet hittar du här:
lymfsystemet.se

Kontakta mig om du vill boka eller har fler frågor!


Email


lymfit@pm.me

Mobil

Sonja 076 307 36 02

Godkänd för F-skatt